Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpuré med citron och örter

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Prova detta goda recept från Svensk fisk i Göteborg. Passar även som barnmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och koka potatis och morötter När de nästan är mjuka, lägg i fisken och sjud under lock i ca 2 min. Fisken är klar när den är fast och ogenomskinlig. Häll då av vätskan (spara att späda med). Tillsätt citronsaft och persilja/dill. Mixa eller mosa. Späd maten med kokvattnet. Blanda i matfettet strax innan servering.
  2. Gluten? Nej. Laktos? Välj ett vegetabiliskt matfett. Ägg? Nej.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.