Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabb och god

Ingredienser

Instruktioner

Låt lök och smör puttra i grytan utan att ta färg Koka upp curry, hackad vitlök, krossade tomater, fiskbuljongtärning och grädde, blanda allt. Skär torsken i mindre bitar och lägg ner i grytan. Låt allt sjuda i 10 min. Smaka av med salt och citronpepparn. Var lite försiktig med peppar annars kan det bli för starkt. Servera gärna med något gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.