Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp oljan i gryta.Rör ipurjo och morot. Fräs utan att ta färg.Späd medbuljongen, småkoka under lock ca 10 min.Skär och lägg i fisken i bitar, rör mycket försiktigt. Späd med mera buljong, sjud vidare ca 5 min.Häll på vin och musselspad. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt dill.Blandai räkor och musslor.Hetta upp igen men låt inte soppan koka. Rör ihop creme fraiche och vitlök. Servera med baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.