Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tomatsoppan blir fisksoppa med fisk och dill. Använd gärna flera sorters fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar. Strimla purjolöken. Skala och hacka löken.
  2. Fräs purjolök och lök i smör i en kastrull. Rör i peppar, tomater, vatten, grädde och buljongtärningar. Låt koka några minuter.
  3. Lägg i fisken och låt soppan koka på svag värme 2-3 min. Smaksätt med socker och salt. Strö dillen över.
  4. Tips! Byt gärna ut matlagningsgrädden mot smaksatt crème fraiche. Ha gärna i lite vitt vin. Räkor smakar gott i soppan. Servera gärna med en klick gräddfil eller Kesella i. Gott med vitlöksbröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.