Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk smak från apelsinen, mina smaklökar vill bara ha mera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i kuber. Hacka lök och vitlök. Fräs löken i oljan och tillsätt buljongen, fänkål och tomater. Låt sjuda under lock ca 10 minuter.
  2. Skölj apelsinen, riv av skalet och pressa ur saften. Tillsätt fisken och apelsinsaften och och låt det sjuda ca 5 minuter. Rör ner apelsinskalet och smaka av med salt och kayennpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.