Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade receptet på nätet och ändrade lite efter min smak. Det blev en god vardagssoppa som vi äter ibland. Räkorna kan uteslutas men ta lite mer fisk då.

Ingredienser

Instruktioner

Skala lök, morot och kålrot. Skär dem i strimlor. Fräs lök, rotfrukter och saffran i oljan i en kastrull några minuter. Tillsätt tomatpuré och fiskbuljong. Låt koka i 5 minuter. Skär fisken i bitar, ca 2 x 2 cm. Lägg ner fisk och spenat i soppan. Låt koka ytterligare 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vänd försiktigt ner räkor och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.