Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Matig fisksoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen och morötterna i lagom stora bitar. Hacka purjolöken och vitlöken. Bryn löken i smöret och krydda med curryn.
  2. Häll på vattnet och stoppa i buljong tärningarna. Häll i tomat såsen. Låt det koka upp. Häll sedan i potatisen och morötterna och låt det koka i ca 20 minuter.
  3. Krydda med övriga kryddor efter egen smak och häll i cremefraichen och fisken som delats i bitar. Låt soppan koka i ytterligare 5 minuter. Servera soppan med något gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.