Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongod

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och morötterna och skär dem i tunna strimlor skölj purjolöken och skär den i tunna skivor. Koka upp fiskbuljongen och lägg i grönsakerna låt koka i ca 10 min. Rensa och skär fisken i 3-4 cm stora bitar. Häll vinet i grytan bland grönsakerna och lägg i fiskbitarna låt soppan sjuda i ca 5 min. Rör till sist ner räkorna, grädden och den finhackade dillen tag bort från plattan smaksätt ev med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.