Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med mozarellabaguette

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och kryddig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered bröden: Värm ugnen till 250 grader. Ringla oliviljan över brödskivorna. Gnid in bröden med basilikakvisten. Dela mozarellan i 4 skivor och lägg på brödet.
  2. Soppa: Skär alla grönsaker i mindre bitar och fräs i en kastrull med olivolja i botten ca 3 minuter. Tillsätt fisk, vitt vin, sambal oelek och salt.
  3. Koka soppan i 5 minuter, häll den sedan i mixer eller blender om du inte vill ha den med tuggbitar i. Lägg i basilika bladen.
  4. Gratinera bröden i ugnen tills osten smält och fått lite färg.
  5. Klart:)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.