- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Underbart god och lättlagad soppa.
Instruktioner
- Blanda crème fraiche och fiskrom. Pressa ned vitlök och ställ svalt till servering. Serveras i separat skål.
- Ansa och strimla paprikorna och purjolöken. Skär fisken i bitar. Skala räkorna. Fräs räkskalen i oljan, häll sedan på buljongen och låt koka i 5-10 min. Sila av buljongen/avlägsna räkskalen och häll tillbaka buljongen i kastrullen.
- Blanda i grädde, tomatpuré och vitt vin och tillsätt fisken. Låt sjuda tills fisken är vit, ca. 10 min. Salta och peppra efter smak. Lägg i paprika och purjolök. Koka upp och lägg sedan i räkorna precis innan servering och låt koka upp en sista gång.
Publicerat den
19 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar