- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Variera gärna fisk efter tillgång och smak.
Instruktioner
- Börja med att göra aioli, se till att alla ingredienser är rumsvarma. Häll i vinäger, salt och peppar i en skål, lägg i äggulor, senap och pressa i vitlöksklyftan. Droppa ner oljan under vispning till aiolin är tjock. Riv skalet från en lime och vänd ner i aiolin.
- Skala och hacka lök, finhacka lök och chili. Hacka fänkålen i mindre bitar, hetta upp en gryta och fräs grönsakerna. Tillsätt krossade tomater, vin, vatten, buljong och saffran och låt koka ca 20 minuter.
- Skär fisken i mindre bitar och skölj musslorna väl. Tillsätt i soppan och låt koka i ca min. Servera med aioli.
Publicerat den
22 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar