Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med vitlöksbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Lättlagad soppa till alla tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarin i en tjockbottnat kastrull med höga kanter. Fräs lök, saffran, curry och oregano. Smula i buljongtärningarna och låt dem fräsa med i en minut.
  2. Tillsätt vinet, grädden och mjölken. Låt detta koka upp och sjuda ett par minuter. Tillsätt sedan redningen. Till denna soppa passar all sorts fisk.
  3. Vitlöksbröd: Pressa vitlöken i i oljan och blanda runt. Tillsätt den finhackade persiljan. Bred ut den blandade blandningen över brödskivorna. In i ugnen i 200 grader tills du får en gyllenbrun färg på brödet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Marre_W 14 september 2011

    Men fisken då? Ska inte den vara i soppan? Mvh Maria W

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.