Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa minestrone

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassikern minestrone får utbyte av torskfilé, i denna kalorisnåla och snabba soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten till spaghettin. Finhacka gul lök, morot samt vitlök. Hetta upp en stor kastrull och tillsätt 2 msk olivolja, lök och morot. Slå direkt på vitt vin och reducera i 5 minuter. Tillsätt fiskbuljong och koka upp.
  2. Finhacka chilifrukten utan frön och smaksätt fiskbuljongen till önskad styrka. Smaka av med salt och peppar. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt cocktailtomater och skivade oliver i soppan.
  3. Värm en stekpanna och halstra torskfilén i 2 msk olivolja. Häll av vattnet från spaghettin, fördela på djupa tallrikar och strö persilja över. Häll över buljongen och avsluta med den halstrade torsken. Toppa med en klick pesto.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.