Klassikern minestrone får utbyte av torskfilé, i denna kalorisnåla och snabba soppa.
Instruktioner
- Koka upp vatten till spaghettin.
Finhacka gul lök, morot samt vitlök. Hetta upp en stor kastrull och tillsätt 2 msk olivolja, lök och morot.
Slå direkt på vitt vin och reducera i 5 minuter.
Tillsätt fiskbuljong och koka upp.
- Finhacka chilifrukten utan frön och smaksätt fiskbuljongen till önskad styrka. Smaka av med salt och peppar.
Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
Tillsätt cocktailtomater och skivade oliver i soppan.
- Värm en stekpanna och halstra torskfilén i 2 msk olivolja.
Häll av vattnet från spaghettin, fördela på djupa tallrikar och strö persilja över.
Häll över buljongen och avsluta med den halstrade torsken. Toppa med en klick pesto.
Publicerat den
11 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar