Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskstuvningsröra till mackor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Varm röra som man låter kallna sen till baugette eller vilket gott mjukt bröd som helst med fibrer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och stek den mjuk. Dränera bort oljan från ton fisken så gott det går genom locket.
  2. Lägg i resten av varorna och blanda väl med trä slev under puttring ca 5 min så osten smälts osv. Ställ stekpannan åt sidan och ev krydda rör om och smaka av igen.
  3. Ställ in i kylen i en bunke med lock tills det kallnat. Servera på gott bröd som en röra med ev skivad tomat och salladsblad till. Ev även kaviar till, rom, kokt ägg, extra räkor etc.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.