Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé bolognese

 
Skriv ut

Mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fläskfilén i 8 medaljonger à 75 g.
  2. Bryn fläskfilén i en stekpannan med olivoljan.
  3. Lyft upp medaljongerna och lägg i alla hackade grönsaker och låt dem fräsa med tomatpurén utan att det tar färg.
  4. Slå på vinet och kalvfonden och låt det sjuda in i grönsakerna.
  5. Slå i den krossade tomaten och lägg i de brynta medaljongerna samt salvia och timjan.
  6. Låt sjuda i ca 5 min.
  7. Smaka av med salt och svartpeppar.
  8. Serveras med pasta eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.