Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i chilisås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel rätt, som passar både vardag och fest. Väldigt uppskattad och helt himmelsk i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa filé från hinnor och skär i 1 cm tjocka skivor. Bryn de i en stekpanna och salta och peppra. Lägg över köttet i en eldfast form med höga kanter. Vispa ur stekapannan med grädden till sätt och senapen och önskad mängd chilisås.
  2. Låt puttra några minuter. Häll sedan såsen över filén. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 min, den ska få lite färg.
  3. Severa med ris, potatisgratäng eller hasselbackspotatis och fräch sallad.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.