Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i löksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt och god rätt till både vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén, salta och peppar bryn sedan köttbitarna. Lägg bitarna i en ungsfastform. Strö över löksoppan och häll på grädden. Hit kan man förbereda.
  2. Gratinera det hela i ugnen i 225° i ca 30 min eller tills det är varmt och har fått fin färg.
  3. Servera med ris och sallad. Vill man kan man ha vitlöksbröd till också. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.