Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé i god sås med svamp, örter och dijonsenap

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i skivor, salta och peppra . Stek köttet i smör och lägg det vid sidan av . Stek svampen och löken . Pudra över mjöl och rör om . Slå på grädde, creme fraiche, dijon och citronsaft och låt det koka ihop . Tillsätt örterna och krydda . Lägg i köttet och låt det bli varmt .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.