Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfile i örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smidigt när såsen och köttet kokas ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor, salta och peppra. Bryn det i smör i en stekpanna. Vispa ihop grädde och mjöl i en kastrull. Tillsätt vatten, buljongtärning, örter och senap. Koka upp under vispning. Lägg ner köttet i såsen och låt det puttra i cirka 5minuter.
  2. Servera med potatis eller pasta och en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.