Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Italiano

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott med pasta och riven parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Bryn dem vackert bruna på båda sidor. Krydda med salt och peppar. Skölj och strimla purjolöken och låt den bryna med köttet några minuter. Späd med tomatspad och låt det hela småputtra under lock i 10 minuter. Tillsätt grädden och lägg i tomaterna strax före servering.
  2. Servera med pasta eller kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.