Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med bacon och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod rätt som passar bra till bjudning. Gott till hasselbackspotatis eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och salta och peppra lätt, dela den i 4 delar. Vira 2 bacon skivor runt varje bit och bryn dem ordentligt runt om. Lägg sedan över dem i en ugnsfast form. Häll över vattnet och krossade enbär. In i ugn 200 grader ca 30min.
  2. Tag ut filén och vira folie runt den. Sila spadet i en kastrull, häll i grädden och låt koka upp. Tillsätt osten och smaka av med gelé och soja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.