- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Detta recept fångade mitt intresse i en matvarubutik. Mängd saknas så efter eget huvud.
Instruktioner
- Koka ris enligt förpackningens anvisningar.
- Skär filén i cm-tjocka skivor, platta till dem något och vänd dem i vetemjöl kryddat med vitpeppar.
- *Tips! Blanda vetemjöl och vitpeppar i en plastpåse och skaka filéskivor i denna. Fräs i stekpanna, gör en champinjonstuvning eller en tjockare svampsås.
Lägg skivorna i en smord form, täck med ris. Häll över stuvningen. Täck med riven ost.
- Gratinera ca 30 minuter i ugn, 225 grader, tills rätten fått en gyllenbrun färg.
- Servera med grönsaker och ev. en bit bröd.
Publicerat den
18 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar