Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med örtmarinerade vitlöksklyftor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka bitar och stek den. Ta ut köttet ur stekpannan och lägg vid sidan av. Häll vitlöksklyftorna med marinad i stekpannan, blanda i crème fraîche och senap, tillsätt grädden och låt småputtra tills det tjocknar. Lägg fläskfilén i en gratängform och häll såsen över.
  2. Servera med hasselbackpotatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.