Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med röd curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det är så gott med thailänsk mat! Servera med ris och sweet chilisås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i 2 cm stora kuber. Skär morötterna i smala stavar och strimla purjolöken. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar.Dela broccolin i små buketter.
  2. Bryn köttet i oljan. Salta och peppra och tag upp köttet.
  3. Rör ner currypastan, vitlöken och ingefäran i stekpannan och fräs under omrörning i ca 1 minut.
  4. Häll på kokosmjölken och koka upp. Lägg tillbaka köttet i såsen och låt puttra i 10 minuter.
  5. Fräs morötterna knappt mjuka i lite olja. Rör ner morötterna, purjolöken och paprikan i grytan och låt puttra i 5 minuter.
  6. Smaka av med salt och peppar. Lägg broccolin i saltat kokande vatten och förväll den ett par minuter. Låt den rinna av och blanda ner broccolin i grytan. Servera grytan med ris och sweet chilisås!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.