Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med rosépepparsås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel variant av den klassiska rätten! Mycket god och snabb att laga! Uppskattad även av lilleman som är 1,5 år!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Bryn köttet i matfettet på båda sidor och salta och peppra. Lägg över köttbitarna i en gryta.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen utom rosépeppar, och häll över köttet. Låt koka ca 10 min.
  3. Tillsätt den lätt krossade rosépepparen i såsen och låt koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med ris eller potatis, kokta bönor och en sallad! Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.