Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé är snabblagad vardagslyx.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och krydda väl. Bryn runtom i smör, stek klart i 175 graders varm ugn, 20 minuter.
  2. Dela tomaterna och skär bort stjälkfästet. Tärna tomaterna, skala och hacka löken. Kärna ur chilin och hacka fint, strimla basilikan. Blanda tomater, lök, chili och basilika med olja och vinäger. Smaka av med salt, peppar och socker.
  3. Skär köttet i tjocka skivor och servera med salsa, potatis och rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.