Så gott med kronärtskockshjärtan och gorgonzola!
Instruktioner
- Skölj tomaterna och klyv dem på längden. Stek dem lätt i lite matfett, salta och krydda lätt med peppar och basilika. Lägg över dem i ugnssäker form.
- Putsa fläskfilén och skär den i ca 3 cm tjocka skivor. Bulta ut dem lätt med handen. Stek dem i matfett ca 2 min på varje sida. Salta och peppra. Lägg över dem i formen ovanpå tomathalvorna.
Rensa och skölj svampen, stek den i matfett, slå på grädde, vin och kryddor och låt sakta koka ca 5 min.
- Häll svampstuvningen mellan filébitarna. Skär paprikan så den bildar "ringar".
Ställ ett kronärtskockshjärta på varje filé och trä en paprikaring över.
Hyvla över tunna skivor gorgonzola.
- Gratinera i 250 grader ca 10 minuter.
Publicerat den
19 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för en god middag! Det här receptet kommer garanterat fram fler gånger.