Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jätte god

Ingredienser

Instruktioner

Strimla och stek köttet. Lägg det sen i en ugnsform. Salta och peppra. Strimla paprika och purjolök och stek mjuk en liten stund. Lägg spenaten på köttet och därefter paprika och purjolök. Stek bacon och lägg det också över tillsammans med tomaterna. Koka upp grädde och creme fraiche och smält ädelosten i gräddblandningen. Häll över blandningen och grädda i 200° i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.