Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng enkel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filén i centimetertjocka skivor. Lägg i eldfast form. Krydda med salt, peppar och vitlök.
  2. Koka upp crème fraiche på svag värme under omrörning. Smält gelén däri.
  3. Hälles över köttet. Strö över riven ost.
  4. Sätt in i 225 graders ugnsvärme i ca 20 minuter. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pengsan 15 april 2016

    Jättegod, jag ökade på såsen och kryddade även den. En femma!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.