Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng med persilja och svamp

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En enkel och snabb maträtt som passar som vardagsmat och även vid finare tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor och stek så de får lite färg, lägg sen köttet i en ungsfast form och in i ugnen, där får de steka till sig medan du gör såsen.
  2. Skiva löken och svampen och stek i olja och salta och peppra och sen i med persiljan.
  3. Häll i kantarellosten och crème fraichen och till sist grädden, låt koka ihop.
  4. Ta ut köttet från ugnen och häll över såsen över köttet och in i ugnen igen i 20 minuter på 175 grader.
  5. Servera med ris eller potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.