Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med senapscreme.

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En väldigt lättgjord och god gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Stek filén i bitar. Hacka lök fint, skär paprikan i bitar + vitlöken.Stek detta mjukt. Blanda i köttet, låt steka ihop en stund. Häll på kycklingfond och grädde. Låt puttra i 10 min. Lägg i messmör och koka ihop. Tillsätt senapen och smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • CarolinePettersson 11 februari 2011

    Vi tillsatte 250 g champinjoner samt ökade senaspmängden till 2 msk. Sedan toppade vi hela grytan med purjolök. Supergott!

  • CarolinePettersson 11 februari 2011

    150 g champinjoner, inte 250 som jag råkade skriva :)

  • amoz 12 februari 2011

    Okej det blir säkert bra så med!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.