Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfiléwok med chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god wok med sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Puta filén och skiva den i 2 cm tjocka skivor. Lägg den i en skål med pressad vitlök, soja och skivad chilifrukt (utan kärnor). Låt marinera medan du skär grönsakerna.
  2. Skala och skiva löken. Skala och skär morötterna i stavar.
  3. Dela broccolin i små buketter. Dela svampen i fjärdedelar.
  4. Ta upp köttet och bryn i olja i en wokpanna. Lägg i löken och morötterna och låt det fräs med ett par minuter. Tillsätt broccoli och svamp och fräs lite till. Blanda i mango chutney och vatten och "koka" i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med ris eller nudlar och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.