Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré i bulgur

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett mycket gott sätt att göra karré och bulgur på tillsammans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skölja bulgurn noga. Stek karrébitarna så de får fin färg och lägg över i en kastrull/gryta. Vispa ur stekpannan med en del av buljongen.
  2. Tillsätt den okokta bulgurn och häll över resterande vätska samt kryddor och låt små koka i 15-18 minuter sedan är det klart att äta.
  3. Gott med tomat till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 2 maj 2010

    Tack för ett super gott recept kommer absolute att göra om den igen helt klart en solklar 5 från mej monica

  • Glitterfia 5 juli 2010

    Det var gott och jag bara älskar när man kokar klart allt i samma. Går att förbereda redan kvällen innan till man ska hälla i bulgur/ris. Jag serverade crème fraiche med vitlök till. Tycker ändå att ditt andra recept, fläskkarrè i ris är svårslaget, dock kommer inte detta så långt efter. En 4:a från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.