Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flamberade persikor med glass.

 
Skriv ut

En lite annorlunda avslutning på middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en låg rostfri panna. Blanda i sockret.
  2. Lägg i de väl avrunna persikorna. Hetta upp under svag värme. Ös dem och slå under tiden på likör eller konjak. Låt bli hett.
  3. Tänd på och bränn av spriten. Ha ett lock till hands att släcka med om det blir för höga flammor.
  4. Servera genast med vaniljglass, gärna gammaldags.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.