Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flundra med äpple och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasig flundra med härlig äpple- och pepparrotsröra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Skala och koka potatisen. Strimla äpplet tunt och blanda med pepparrot och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär broccolin i buketter och strimla stjälken. Koka allt mjukt några minuter i lättsaltat vatten. Låt rinna av.
  3. Krydda mjölet med ½ tsk salt och 1 krm peppar och vänd fisken i mjölblandningen. Stek den i smör i en stekpanna tills den får en gyllenbrun färg.
  4. Servera fisken med broccoli, potatis och äpple-och pepparrotsröra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.