Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jacob

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Äggfri, sojafri och mjölkfri innehåller dock nötter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningen.
  2. Hacka nötterna i bitar.
  3. Dela kycklingköttet i bitar.
  4. Klipp eller skär baconet i strimlor, fräs upp dem på hög värme.
  5. Häll kycklingbitarna i stekpannan när baconet är frasigt och låt det steka ihop en stund. Vispa vispgrädden med elvisp och rör sedan i chilisåsen. Smörj en form och täck bottnen med det kokta riset. Lägg över köttet och täck med skivad banan. Bred ut chiligrädden och strö över nötterna.
  6. Grädda i 15-20 minuter i 225 grader så att täcket får fin färg och allt är genomvarmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.