Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj - Flygande Jacob

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här en variant av flygande Jacob som paj. Gott med Sallad

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman pajdegen i en matberedare och låt den vila i kylen ca 30 min. Bryn bacontärningarna och fyll på med kycklingstrimlorna och låt dem bli genomstekta, låt svalna. Kavla ut och täck en pajform med degen men spara lite av degen till toppen. Fyll bottnen på formen med bacon/kycklingblandningen, lägg på skivad banan och strö över jordnötterna. Vispa samman äggstanningen och häll över. Kavla ut resterande deg, sporra ut remsor och lägg i ett rutmönster ovanpå. Grädda pajen i 35-40 min i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Mia00 23 januari 2009

    Denna Paj passade både gammal som ung. Den blev mycket poppis här hemma

  • shibicaras 20 mars 2010

    Jättegod. Skickar en bild till receptet./Carina

  • HALLONMUMS 22 februari 2011

    Blev dagens lunch idag! Supergod tyckte barnen!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.