Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jakob på torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Flygande Jakob på kyckling är ju en väldigt klassisk retro rätt. Byt ut kycklingen mot torsk och med den klassiska smaksättningen som går hem hos hela familjen, blir fisk en favvo. Voila!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra. Vispa grädde och chilisås fluffigt. Häll detta över fisken och strö över jordnötterna. Gratinera mitt i ugnen 16-18 minuter. Fisken är klar vid 52-55 grader. Knaperstek baconet och strö det över fisken vid servering.
  3. Servera fisken med kokt ris, sallad och körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.