Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk grönsaksröra

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Om man vill frysa ner grönsaksröran, krydda den då bara med salt, peppar och lagerblad. Sedan kan du smaksätta med olika färska örtkryddor alltefter tillbehör. Basilika och timjan är mycket goda kryddor i en sådan här röra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken i tunna klyftor. Fräs den i oljan och pressa i vitlöken.
  2. Skär zucchini, potatis, aubergine och paprika i bitar. Lägg i dem och låt dem fräsa med en stund. Tillsätt tomater, lagerblad och citronskal. Koka under lock ca 10 minuter.
  3. Ta av locket och låt koka ganska kraftigt ca 15 minuter tills grönsakerna är lagom mjuka och röran lagom fast. Smaka av med salt, peppar och någon örtkrydda.
  4. Ska du frysa in röran kan du vänta med örterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.