Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk lök- och ansjovispaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Trevliga portionspajer som man inte behöver pajformar för att göra. Kavla bara ut degen, vik upp en kant och du har gjort en pajform.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda hastigt ingredienserna i matberedare eller för hand. Tillsätt mer mjöl om degen känns lös. Kavla ut degen och skär i fyra kvadrater. Vik upp kanterna.
  2. Skala och skiva rödlöken tunt. Pressa vitlöken och låt all lök puttra i smöret i ca 20 minuter. Skär ansjovisen i bitar och tillsätt den samt oliver och persilja.
  3. Fördela blandningen på degen. Grädda i ugnen ca 15 minuter. Servera med en klick crème fraiche på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.