590 kalorier per portion
Gyllene frasstekt fisk med en lättgjord och krämig potatissallad
Instruktioner
- Potatissallad:
- Skrubba potatisen och koka den mjuk i väl saltat vatten. Häll av potatisen och låt den svalna något. Halvera potatisarna om de är stora, blanda dem med dressingen i en skål.
Skala och finhacka löken, hacka dillen.
Häll av och skölj kikärterna. Blanda allt med potatisen.
- Fisken:
- Vispa ägget i en djup tallrik, häll polenta grynen i en annan tallrik.
Skär fisken i portionsbitar. Vänd fisken först i ägget och sedan i grynen.
- Stek några bitar åt gången i olja i en panna på medelvärme, 2 minuter per sida, se till att polentan inte bränns vid. Salta och peppra.
- Servera fisken med potatissalladen.
Publicerat den
7 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar