Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasig fisk med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

590 kalorier per portion Gyllene frasstekt fisk med en lättgjord och krämig potatissallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Potatissallad:
  2. Skrubba potatisen och koka den mjuk i väl saltat vatten. Häll av potatisen och låt den svalna något. Halvera potatisarna om de är stora, blanda dem med dressingen i en skål. Skala och finhacka löken, hacka dillen. Häll av och skölj kikärterna. Blanda allt med potatisen.
  3. Fisken:
  4. Vispa ägget i en djup tallrik, häll polenta grynen i en annan tallrik. Skär fisken i portionsbitar. Vänd fisken först i ägget och sedan i grynen.
  5. Stek några bitar åt gången i olja i en panna på medelvärme, 2 minuter per sida, se till att polentan inte bränns vid. Salta och peppra.
  6. Servera fisken med potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.