Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga drinktilltugg

 
  • Serverar: 12-16 portioner
Skriv ut

Gott till drinken, buffé eller varför inte till förrätt med lite sallad!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Lägg filodegsbladen på varandra och skär ca 6-7 cm breda remsor på längden.
  3. Lägg på 1 tsk ost+1 örtkvist i ena änden av en remsa. (Tänk på att filodegen lätt torkar ut. Lägg därför en fuktig handduk över de övriga under tiden)
  4. Lyft degremsan i ena hörnet och vik den diagonalt över fyllningen tills remsans korta kant möter den långa. Fortsätt att vika degen, varannan gång rakt upp, varannan gång diagonalt.
  5. Pensla filodegkanterna rikligt med ägg.
  6. Grädda dem i ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.