Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga potatisbullar med chiliyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatisbullar är en riktig klassiker och är så gott! Här har de piffats till lite och blivit lite gröna av nyttig broccoli. En klick chiliyoghurt till och du har en komplett och smarrig rätt! Det går alldeles utmärkt att använda fryst broccoli i bullarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen. Koka den i saltat vatten. Mosa potatisen. Rör ner mjölk, ägg, salt och peppar. Koka broccolin mjuk. Hacka den i matberedare och rör ner i potatismoset.
  2. Blanda yoghurt och sweet chilisås.
  3. Forma moset till bullar och panera dem i ströbröd. Stek i smör till fin färg.
  4. Servera potatisbullarna med chiliyoghurt, rivna morötter och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.