Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittata med fusillini, bacon och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Omelett i stekpanna. Praktiskt och gott. Fetaosten blir härligt mjuk och krämig utan att smälta ner. Denna rätt är även perfekt att göra på överbliven pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.
  2. Fräs bacon och purjolök i olivolja och lägg det på hushållspapper för att låta fettet rinna av.
  3. Vispa ihop ägg och mjölk, krydda smeten med salt och peppar. Lägg ner bacon, purjolök och pasta i stekpannan och slå på äggsmeten. Lägg i spenat, oliver och fetaost och stek på svag värme, rör med en trägaffel. Låt frittatan bli gyllenbrun i färgen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.