Frittata är en typisk italiensk rätt där man tager vad man haver. Använd dig av grönsaker, potatis och örter.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka löken. Koka matvetet enligt förpackningens anvisning.
- Ansa och dela svampen i mindre bitar. Hetta upp margarinet på medelvärme i en ugnssäker stekpanna. Stek svampen och löken tills gyllene.
- Vispa samman ägg och mjölk. Salta och peppra.
- Blanda ner det kokta matvetet i äggsmeten. Tillsätt riven ost och gräslök. Häll över blandningen i stekpannan.
- Ställ stekpannan på spisen ett par minuter tills fritattan fått lite yta, cirka 5 minuter.
- Grädda färdigt i ugnen 10-15 minuter. Servera gärna tillsammans med en grönsallad.
Publicerat den
13 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar