- Serverar: 30 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Johanna Westman har själv uppfunnit de goda,
små valnötskrokarna doppade i socker.
Instruktioner
- 1.) Rör smör och socker poröst.
Tillsätt äggulan, nötterna och mjölet
blandat med bakpulvret.
2.) Rulla ut degen till smala längder.
Skär ca 8 cm långa bitar.
Böj bitarna i hästskoform och
lägg på smörpapper. Grädda i ca
6 minuter, 225grader.
.) låt svalna lite på plåten.
Lossa försiktigt- de är väldigt sköra!
Doppa ovansidan i sockerblandningen.
- Lite pilliga och ömtåliga
att baka ut och dekorera men
sedan.. bittersöt valnöts-
smak i segfrasig konsis-
tens. Väldigt beroendefram-
kallande.
Publicerat den
26 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar