Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fromage med Cultura Dofilus blåbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket smak och jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelantinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Lyft upp dem och låt dem smälta med lite vatten på svag värme i en kastrull.
  2. Blanda yoghurt, kvarg, lönnsirap, vaniljsocker och salt. Rör ned det varma gelantinet.
  3. Häll lite sirap i botten på portionsformarna eller glas och fyll på med fromagesmet. Låt stelna i kyl minst 3 timmar.
  4. Hacka nötterna grovt och rosta dem i en torr varm stekpanna. Rör ned muscovadosocker i bären och smaka av med kanel. Lägg bären på fromagen och toppa med nötter.
  5. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.