Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukt och bärdessert med rom och honung

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Nästan för enkelt för att bli ett recept, men tillräckligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa bär och frukt och lägg i en skål. Kärna ur körsbär, plommon och persikor och skär i bitar om det behövs.
  2. Blanda med bären och rör ner honung och rom. Låt stå svalt minst 1 timme före servering.
  3. Blanda matlagningsyoghurt med florsocker och skrapa ur kornen ur vaniljstången och blanda i .
  4. Låt stå och dra 30 minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.