Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukt- och chokladgodis

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

En ljuvlig blandning av nötter, vitaminrik frukt och söt krokant ringlas med choklad, mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg socker, honung och smör i en liten panna eller värmesäker bringare och sjud upp på spisen eller i mikron, rör om då och då, tills gyllene.
  2. Blanda mandel, papaja och tranbär i en värmesäker skål. Häll i krokanten och blanda väl. Ställ upp 16 medelstora pappersformar på en bricka och klicka en sked av krokantgodiset i varje form. Gnid in skeden med lite olja så fastnar inte krokanten.
  3. Värm chokladen i en liten kastrull på låg värme cirka 5 minuter tills den har smält. Ringla chokladen över frukt- och nötblandningen i formarna. Kyl tills fast och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.