Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktig tårta

 
Skriv ut

En glutenfri tårtbotten som inte ens behöver gräddas. Mixa och frys in, färdig att använda när som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa mandel, solroskärnor, russin, aprikoser och kanel lite grovt. Rör i apelsinjuice.
  2. Klä en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, med plastfilm. Platta ut blandningen i formen. Låt den stelna i frysen ca 1 tim.
  3. Vispa grädden och rör i kvarg.
  4. Skala apelsinerna och skär klyftorna skinnfria. Hacka chokladen.
  5. Ta ut kakan, ta bort plastfilmen och lägg kakan på ett fat. Garnera med grädde, apelsinklyftor och choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.